ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Πρώτα αποτελέσματα: Ανδρουλάκης 40,1%, Γ. Παπανδρέου 26,7%, Α. Λοβέρδος 24,1%

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 40% (αλλά να είναι χαμηλά στην Αττική), ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 40,11%, ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 26,78%, ενώ τρίτος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με 24,13%.

Η μεγαλύτερη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία φέρεται να παρατηρήθηκε σε Κρήτη, Δυτική Αττική, Θεσσαλονίκη και Α’ Αθηνών.

Πρωτιά στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, «βλέπει» το επιτελείο του, το οποίο διαχειρίζεται και παρακολουθεί την εκλογική διαδικασία.

Αισιόδοξοι για πρόκριση στο δεύτερο εκλογικό γύρο είναι στο επιτελείο του υποψηφίου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδου.

Όπως διαμηνύει το επιτελείο του, με βάση τη μέχρι τώρα συμμετοχή των πολιτών, «η δική μας εκτίμηση είναι ότι θα είμαστε σίγουρα στον δεύτερο γύρο».

Η αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων -υπολογίζονται σε πάνω από 280.000- ώθησε τους υποψηφίους να αιτηθούν και δεύτερη παράταση, μέχρι τις 21:00, επί της διαδικασίας ψηφοφορίας, λόγω της αυξημένης προσέλευσης που παρατηρείται στα εκλογικά κέντρα. Ωστόσο, αυτό τελικά δεν έγινε.

Σημειώνεται πως νωρίτερα η Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ) είχε αποφασίσει την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα από τον υποψήφιο για την προεδρία και πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με το οποίο συναίνεσε και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies