Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κορονοϊός-Μπόρις Τζόνσον: Βγήκε από το νοσοκομείο – ΤΩΡΑ

Εξιτήριο πήρε ο Βρετανός πρωθυπουργός που έδωσε μάχη με τον κορονοϊό. Ο ίδιος είπε πως χρωστάει τη ζωή του στους γιατρούς και νοσηλευτές. “Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω” ανέφερε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε πως ο Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο από το Σεντ Τόμας στο κεντρικό Λονδίνο όπου είχε μεταφερθεί επειγόντως την προηγούμενη Κυριακή. Τώρα θα μεταφερθεί στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς στο Μπακιγχαμσάιρ για να ξεκουραστεί με τον εκπρόσωπο του Νο 10 να λέει ότι “με ιατρική συμβουλή, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει αμέσως στη δουλειά”. Φίλοι του Μπόρις Τζόνσον ανέφεραν το Σάββατο ότι ο πρωθυπουργός έφθασε ένα βήμα από τον θάνατο. Η έγκυος σύντροφός του Κάρι Σίμοντς ευχαρίστησε το προσωπικό του Σεντ Τόμας για όσα προσέφεραν στον πρωθυπουργό και αγαπημένο της.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies