ΚοινωνικάΥγεία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κορονοϊός: 138 νεκροί, 32 νέα κρούσματα – 2.566 συνολικά στη χώρα μας – ΤΩΡΑ

Σε 138 ανέρχονται οι νεκροί στη χώρα μας από επιπλοκές του κορονοϊού, καθώς το τελευταίο 24ωρο εξέπνευσαν δύο ακόμη συνάνθρωποί μας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας το απόγευμα της Τρίτης. Εκ των θανόντων οι 36 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικίας τους, ήταν τα 74 έτη και το 90.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Επίσης, επιβεβαιώθηκαν 32 νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 2.566. Τα 13 από τα νέα κρούσματα αφορούν επαναπατρισθέντες ή σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων. Σε ό,τι αφορά στα συνολικά κρούσματα, το 55.6% αφορά άνδρες, τα 588 (22.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.262 (49.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 40 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 67 έτη. Οι 12 (30.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ τo 87.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Στα ευχάριστα νέα, 70 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Συνολικά έχουν ελεγχθεί 69.833 κλινικά δείγματα.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ,ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ,ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ,ΝΕΚΡΟΙ,ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies