ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19: Η Καθολική Μορφή της Βλακείας…

Στο τοπίο των καιρών μας η παρανοϊκή σκέψη έγινε κοινός τόπος. Πνευματικά υπανάπτυκτοι άνθρωποι, μετέωροι αισθητικά και ηθικά, ύποπτοι πολιτικά βλέπουν γύρω τους δαιμονικές «νεοταξίτικες» συνωμοσίες και γιγαντιαίες μηχανορραφίες αριστερών και εθνομηδενιστών , οι οποίες ενεργούν μυστικά και διαθέτουν ως κινητήρια δύναμη το «μπόλιασμα» κατά του Covid19, το οποίο με σχεδόν υπερφυσική ισχύ έχει σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού dna (ως είναι γνωστό οι Έλληνες γιοί του Διός έχουν στο γονιδίωμά τους το «Ελλάνιο» γονίδιο «Ε») ώστε να διαρραγεί η αδιαμφισβήτητη καταγωγική συνέχεια με τους εξ’αίματος αρχαίους προγόνους μας αλλά και να καταστραφεί με το «αντίχριστο σφράγισμα» μέσω του εμβολίου η ορθόδοξη πίστη.

Όλα αυτά θα συμβούν εάν δεν αντιδράσουμε εναντίον των «προδοτών» πολιτικών της βουλής (εξαιρείται ο πωλητής επιστολών του Ιησού και φαρμακοτρίφτης Βελόπουλος) με σταυροφορία μέχρις εσχάτων για να υπερνικήσουμε τις εβραϊκές δυνάμεις που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Χριστιανισμό. Αυτό, διότι η Ελληνική φυλή χάλασε την παγκόσμια νέα τάξη, έτσι οι απόκρυφες παγκόσμιες δυνάμεις προσπαθούν με όπλα το εμβόλιο, την «μακεδονοποίηση» των Σλάβων και την μαζική εισβολή «λαθρομεταναστών» , την μετατροπή της χώρας σε Ισλαμικό κράτος. Όμως μην ανησυχείτε συμπολίτες μου Έλλανιοι, γιατί, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο: «ο Χριστός έχει σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσει σύντομα και θα ανατρέψει τα σχέδια των νεοταξιτών».

Σε γενικές γραμμές τα παραπάνω αποτελούν μείζονες εκφάνσεις των σύγχρονων μοτίβων βασικών θεωριών συνωμοσίας των νέο-φασιστών, που οργανώνουν τις διαμαρτυρίες των «αντιεμβολιαστών», αλλά και των ηλιθίων, των οποίων, παρά την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης, ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά.

Ωστόσο, υπάρχουν και σοβαροί διανοητές και μάλιστα νομικά χειραφετημένοι, που στρέφονται «κατά (σ.σ ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ 25) ημιμαθών στόκων που έχουν αναλάβει εργολαβικά να υποκλίνονται στο επιστημονικό και τεχνολογικό ιερατείο στην αποικία που λέγεται Ελλάδα»  και ταυτίζουν τον εμβολιασμό «με το φασιστικό πρόγραμμα ευθανασίας του Τρίτου Ράιχ, το λεγόμενο Τ -4».

Αναμενόμενο κάθε κεφάλι να είναι ένας ολόκληρος κόσμος αφού είναι αυτό που νομίζει ότι βλέπει, με άλλα λόγια η αλήθεια είναι σχετική, αλλά ας θέσω ένα ερώτημα: Στους σημερινούς καιρούς, που όλα μας φαίνονται τόσο προφανή ώστε να μπορούμε να είμαστε από την μια μέρα στην άλλη και κατά περίπτωση: γενετιστές, βιολόγοι, εντατικολόγοι, φυσικοί, μαθηματικοί ή δασολόγοι, πρέπει να πιστεύουμε άκριτα στις επιστημονικές κατακτήσεις;

Μόνο ένας σαφώς βλακώδης εγκέφαλος θα αναλάβει την ευθύνη να μας πείσει πως δεν υπάρχει καμία αβεβαιότητα στην παραγωγή καινούργιας επιστημονικής γνώσης. Οι επιστημονικές έρευνες σε καμία περίπτωση δεν είναι τετελεσμένα αποτελέσματα ούτε πρέπει τα όποια αποτελέσματα να θεωρούνται παγιωμένα. Αντιθέτως, είναι απαραίτητο να εμπλουτίζονται, να ανανεώνονται και να αναθεωρούνται διαρκώς.

Η επιστήμη δεν είναι αποκάλυψη αιώνιων αληθειών και δεν μπορεί να είναι φορτισμένη από ενορατική διαίσθηση, προσωπικές πεποιθήσεις, βιωματικές εμπειρίες και εξ αποκαλύψεως συνωμοτικές πηγές.

Ο Bertrand Russell υποστήριζε ότι «δεν είναι το τι πιστεύει ο άνθρωπος τής επιστήμης αυτό που τον χαρακτηρίζει, αλλά το πώς και το γιατί το πιστεύει. Οι πεποιθήσεις του βρίσκονται συνεχώς υπό έλεγχο και δεν είναι δογματικές• βασίζονται σε στοιχεία και όχι στην αυθεντία ή την ενόραση».( Μπέρτραντ Ράσελ Ιστορία της δυτικής φιλοσοφίας Μετάφραση Χουρμούζιος Αιμίλιος Εκδόσεις Αρσενίδης)

Προσωπικά, υποστηρίζω πως η αξία του οργανωμένου μαζικού εμβολιασμού στα λοιμώδη νοσήματα είναι επίτευγμα και κατάκτηση της ανθρωπότητας. Εν τούτοις, όποιος ηλιθιοδώς φαντασιώνεται ότι διαθέτει την επάρκεια επιχειρημάτων να πείσει όσους αρνούνται να εμβολιαστούν, είτε γιατί φοβούνται να μην χάσουν το «Ελλάνιο» γονίδιο τους, είτε γιατί φοβούνται το «πειραματικής υφής» εμβόλιο, δεν κατανοεί ότι στον πυρήνα της στάσης τους βρίσκεται η συνάρτηση δύο παραμέτρων: Η πρώτη παράμετρος είναι ο ανορθολογισμός που απορρέει είτε από εξ ουρανού αποκάλυψη είτε από υποκειμενική έμπνευση που εξομοιώνουν την αξία της πεποίθηση κάποιου, όπως του την προσφέρει η ρουτίνα της καθημερινότητας, με την αξία των γνώσεων που παράγει η επιστημονική διαδικασία. Οπότε γιατί να εμπιστευθεί κάποιος τις επιστήμες και όχι τον κώδικα πίστης του ο οποίος θεωρείται δεδομένος και μη επιδεχόμενος αμφισβήτησης;

Ο κόσμος πιστεύει μόνο όσα νομίζει ότι ξέρει…

Η δεύτερη παράμετρος είναι η νεοφιλελεύθερη ιδέα ότι πρέπει μόνοι μας να φροντίζουμε πρωτίστως τον εαυτό μας. Πράγματι, βιώνουμε αδιόρατα μα ραγδαία την τελεσίδικη ατροφία της κοινωνικής πολυσημίας και της αλληλεπίδρασης με ταυτόχρονη άνοδο της διαβρωτικής ατομικής μονοσημίας. Το μεμονωμένο άτομο που εξαρτάται από τις προσωπικές επιλογές του και μόνο απ΄ αυτές. Αυτή η μονοσημία αποδεσμεύει αποτελεσματικά το άτομο από τις κοινωνικές υποχρεώσεις και αλληλεξαρτήσεις.

Η συνάρτηση αυτών των δυο παραμέτρων ,δηλαδή ατροφία εγκεφάλου που γεννά παραλογισμούς και είδωλα φόβων συν την ατομική μονοσημία ,μας δίνει έναν τυπικό ψεκασμένο που απολαμβάνει την ομορφιά της καθολικής μορφής της συνωμοσίας ή ένα φοβισμένο εύπιστο βλάκα. Βέβαια, το αφήγημα της ατομικής μονοσημίας εμπεριέχει κι έναν άλλο στόχο: να απεμπολήσει η κυβέρνηση τις ευθύνες της για την κατάσταση του συστήματος Υγείας.

Ωστόσο, η δυσκολία εξασφάλισης επιστημονικής αντικειμενικότητας καθώς οι επιστημονικές ανακαλύψεις αναθεωρούνται με ταχύτατους ρυθμούς, δεν πρέπει να μας αποτρέψει από τον εμβολιασμό καθώς το εμβόλιο προστατεύει κυρίως αυτόν που το κάνει!

Η επιστήμη είναι απρόβλεπτα προκλητική στο να γεννά μέσα στο κοινωνικό σώμα διλήμματα που φαντάζουν διλήμματα ορίων. Το πιο επικίνδυνο όμως είναι ότι ο εμβολιασμός καθίσταται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντικείμενο ανταπόδοσης, συναλλαγής, προνομίων και διακρίσεων.

Σε εσάς απομένει τελικά να αποφασίσετε: Πρέπει να ισχύσει η κυβερνητική διάταξη που προβλέπει την απόλυση ή την υποχρεωτική αναστολή χωρίς αποδοχές σε εργαζόμενους που αρνούνται να δεχθούν για όποιο λόγο τον εμβολιασμό;

Αυτό το μέρος του παιχνιδιού ίσως είναι το πιο συναρπαστικό, γιατί καθώς θα πασχίζουμε να βρούμε απαντήσεις, θα αναγκαστούμε να υπερβούμε όρια ιδεολογικά που ρυθμίζουν την κοινωνική συμπεριφορά μας, μα και συνειδησιακών προσταγών σε συνάρτηση με τις πεποιθήσεις του καθενός μας…

Όσον με αφορά ,έχω να καταθέσω ότι η βίαιη κατάλυση της ελευθερίας και του αυτοπροσδιορισμού, δεν εξαγιάζεται ούτε στο βωμό των καλύτερων προθέσεων…

 

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ (ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ)

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies