Μεσσηνίας

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Ύστερα και από τα νέα δεδομένα της απαγόρευσης κυκλοφορίας η Υποστηρικτική Δομή Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, που συνέστησε ο Δήμος μας για την εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων που διαμένουν στις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας ενισχύεται με την συμμετοχή του προσωπικού του Οργανισμού Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Οιχαλίας, που η υπηρεσία τους έχει ανασταλεί.

Καλούνται οι δημότες οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν μπορούν να μετακινηθούν ή επιβάλλεται η παραμονή τους στο σπίτι, να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε, από τους ακόλουθους τρόπους θεωρούν πρόσφορο, ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες τους για είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται (τρόφιμα – φάρμακα κλπ), ώστε να προγραμματιστεί η εξυπηρέτησή τους κατ’ οίκον και να μην χρειαστεί να μετακινηθούν. Το βοήθεια στο σπίτι επιφορτίζεται και με την αρμοδιότητα της κατ οίκον εξυπηρέτησης, η λειτουργία του προγράμματος συνεχίζει να υλοποιείτε και θα υπάρχει τακτική τηλεφωνική υπηρεσία με τους ωφελούμενους για καθετί που χρειάζονται και για όσο διάστημα το απαιτούν οι συνθήκες έκτακτης ανάγκης.

Από Τρίτη 24/3 και τις καθημερινές 8:00 με 20:00 μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλέφωνο 2724022821,

ΦΑΞ 2724023477, email: meligala@otenet.gr,

Ιστότοπος : oichalia.gov.gr, και fb: Δήμος Οιχαλίας.

Και για έκτακτες περιπτώσεις στα τηλέφωνα :

6932536054 κ.Παπαδόπουλος και 6932536093 κ.Τράγος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies