Μεσσηνίας

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Η Δημοτική Αρχή Πύλου – Νέστορος, αποδεχόμενη την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, να διαθέσει οχήματα στους Δήμους προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς ομάδες, παρέλαβε σήμερα ένα αυτοκίνητο, δωρεά την εταιρείας και για όσο διάστημα διαρκέσει η πανδημία.

Το αυτοκίνητο αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο Δήμος Πύλου – Νέστορος  θα υλοποιεί τις σχετικές δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, των μη αυτοεξυπηρετούμενων και των ηλικιωμένων δημοτών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, μετά την παραλαβή του οχήματος από την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ανέφερε: «Ευχαριστούμε  θερμά τόσο  τους αγαπητούς συναδέλφους  Πρόεδρο  της ΚΕΔΕ κο Παπαστεργίου Δημήτριο, τον Αντιπρόεδρο κο Κυριζόγλου Λάζαρο, τον Γενικό Γραμματέα κο Καφαντάρη Δημήτριο καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας  για την ικανοποίηση του αιτήματός μας  για τον εφοδιασμό των Δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά της». Και συνέχισε τονίζοντας: «Το αυτοκίνητο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο μας. Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος είναι  αποδεδειγμένα στο πλευρό των δημοτών  του και τους στηρίζει. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, ο Δήμος  μας και οι υπάλληλοι των αρμοδίων υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης των ευπαθών ομάδων των συνδημοτών μας».

Το αυτοκίνητο παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Πύλου – Νέστορος ο Δήμαρχος  κ. Παναγιώτης Καρβέλας παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ  κ. Καφαντάρη Δημητρίου, του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Ρομπάκη Κωνσταντίνου, του  Αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γαϊτάνη Δημητρίου  και της  Διευθύντριας  Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας  κ. Γιαλλελή Αναστασίας, ενώ την παράδοση εκ μέρους της εταιρείας  Κ. Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε., έκανε ο κ. Πετρίδης Νικόλαος.

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies