Μεσσηνίας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ανθρωποκτονία σε βάρος 57χρονης στη Μεσσηνία

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός

Συνελήφθη, χθες (23.7.2020), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας,34χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 57χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προχθές (22.7.2020) το μεσημέρι, ο 34χρονος αλλοδαπός εισήλθε στην οικία της 57χρονης και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) την τραυμάτισε θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, κινητοποιήθηκαν άμεσα και αξιοποιώντας, ταυτόχρονα, κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία, προέβησαν άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies