UncategorizedΜεσσηνίας

Εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Μεσσήνη – Βίντεο

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Ιωάννου.
Η τελετή είχε ιδιαίτερη λαμπρότητα και όλοι οι παριστάμενοι απέτισαν φόρο τιμής για το έπος του 1940.


Χαιρετισμός Δημάρχου.

Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης, κ. Πλατάρο Ιωάννη,

Τελέσθηκε επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημόνιο του άγνωστου στρατιώτη στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γ Αθανασόπουλο, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς, εκπροσώπους των Αστυνομικών και Στρατιωτικών Αρχών, μαθητές των σχολείων της Μεσσήνης, συλλόγους και φορείς της πόλης.

 

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε ο Εθνικός Ύμνος, τον οποίο έψαλλαν οι μαθητές με τη μουσική συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής
και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική Παρέλαση σύμφωνα με τις οδηγίες των Υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

 

Τμήσαν με την παρουσία τους ο Δημάρχου Μεσσήνης Γ Αθανασόπουλο, Αντιδημάρχων  και Δημοτικών Συμβούλων του δήμου Μεσσήνης, Ο θεσμικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς, των ενόπλεων δυνάμεων, Εκπροσώπων Συλλόγων και Σωματείων, μαθητών και πιστών.

 

Σχετικές αναρτήσεις

«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στα σφαγεία»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ

admin2020

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Ν. ΧΙΩΤΗ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies