ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΔΙΜΕΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!

Ολιγομελής αντιπροσωπεία της ΚΝΕ, της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας, τηρώντας όλα τα υγιεονομικά μέτρα ασφαλείας, επιχείρησε το πρωί να αφήσει ένα λουλούδι, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια, σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου εφήβου.

Ωστόσο, η αντιπροσωπεία παρεμποδίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν κατακλύσει την περιοχή, εφαρμόζοντας την αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση των συναθροίσεων.

Τελικά η αντιπροσωπεία, σε μία συμβολική κίνηση άφησε τα λουλούδια στο σημείο όπου παρεμποδίστηκε, καταγγέλλοντας τον κυβερνητικό αυταρχισμό.

Εκ μέρους της ΚΝΕ, ο Ιάσονας Φανός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ, κατήγγειλε το όργιο καταστολής και αυταρχισμού και τόνισε ότι η νεολαία θα αντιτάξει την οργανωμένη πάλη «για να κερδίσουμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies