ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠερίεργα & Αστεία

Επικό σποτ του δήμου Ρεθύμνου για τον εμβολιασμό

Όταν η πειθώ συναντά το χιούμορ και το… κρητικό δαιμόνιο τότε το αποτέλεσμα είναι ΕΠΙΚΟ! Ο δήμος Ρεθύμνου δημιούργησε ένα βίντεο με έναν φαρμακοποιό και τη γιαγιά Μαρία, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού την ώρα που η Κρήτη “βράζει” από κρούσματα.

Πρωταγωνίστρια του βίντεο η 70χρονη κυρία Μαρία Μαϊνωλά η οποία εμφανίζεται να επισκέπτεται το φαρμακείο του χωριού γιατί θέλει να κάνει το εμβόλιο.

Δεν μπαίνει αμέσως παραχωρεί τη σειρά της στην επόμενη πελάτισσα καθώς δεν θέλει να ακούσει κανένας ότι έχει πάρει την απόφαση να κάνει το εμβόλιο.

Λίγα λεπτά αργότερα εκμυστηρεύεται στον φαρμακοποιό τους φόβους της. Θέλει να κάνει το εμβόλιο αλλά κρυφά από την κόρη της γιατί πιστεύει πως θα εκπέμπει… Πανταζή. Δηλαδή το 5G όπως την διορθώνει ο φαρμακοποιός, .

«Αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο (αλληλούια). Όπως το έκανε και Χαράλαμπος ο ψάλτης το οποίο του είπε ο παππάς ότι το χειρότερο τσιπάκι που έχει επάνω του είναι το κινητό του» σημειώνει η πρωταγωνίστρια του σποτ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης «τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Το σποτ όπως ήταν φυσικό έχει γίνει viral με τους χρήστες του διαδικτύου να το έχουν λατρέψει.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies