Μεσσηνίας

Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους στην Καλαμάτα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμ¬βρίου 2022 στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόν¬τες Αξιωμα-τι¬κούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπο¬ρίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Απο¬στράτων Αξιωματι-κών Αεροπορίας Μεσσηνίας.

Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσση¬νίας κ. Χρυ¬σό-στשּׁμος.


Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώ τιμές απέδωσαν άγημα Σμηνιτών και η Φιλαρμονική του Δήμου Κα-λα¬μά¬τας.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Χρυσο¬μάλλης και Π. Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Β. Καπέ-λιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Ανώτε¬ρος Διοι¬κητής Φρουράς Καλαμάτας και Διοικητής της 120 Π.Ε.Α. Σμήναρ¬χος Νικό¬λαος Τσιβου¬ράκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών Φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης με τα Θέματα:

admin2020

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies