Μεσσηνίας

Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους στην Καλαμάτα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμ-βρίου 2020 στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόν¬τες Αξιωματι¬κούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπο¬ρίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Απο¬στράτων Αξιωματι¬κών Αεροπορίας Μεσσηνίας.
Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσση¬νίας κ. Χρυ-σό¬στשּׁμος, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων υπέρ της Πατρί-δος Αεροπόρων, κατά τους εθνικούς αγώνες.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώ τιμές απέδοσε άγημα Σμηνιτών.
Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας Σμήναρχος Κων/νος Καραβλί-δης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών Φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies