Μεσσηνίας

Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους στην Καλαμάτα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμ-βρίου 2020 στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόν¬τες Αξιωματι¬κούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπο¬ρίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Απο¬στράτων Αξιωματι¬κών Αεροπορίας Μεσσηνίας.
Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσση¬νίας κ. Χρυ-σό¬στשּׁμος, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων υπέρ της Πατρί-δος Αεροπόρων, κατά τους εθνικούς αγώνες.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώ τιμές απέδοσε άγημα Σμηνιτών.
Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας Σμήναρχος Κων/νος Καραβλί-δης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών Φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies