Κορίνθου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΔ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ

Συνάντηση Εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Σπήλιο Λιβανό, τον Υφυπουργό ΥΠΑΑΤ κο Ιωάννη Οικονόμου, τον Δήμαρχο Νεμέας κο Φρούσιο Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεμέας κο Μπεξή Ιωάννη πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν η εξέλιξη του προγράμματος αναδιάρθρωσης της μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας, οι άξονες παρέμβασης της “απόσταξης κρίσης” και ο “πράσινος τρύγος” για την εξομάλυνση της αγοράς οίνου καθώς και η ενημέρωση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2021 -2027. Μετά το πέρας της συνάντησης η κα Σούκουλη ευχαρίστησε θερμά τους Υπουργούς, τον Δήμαρχο καθώς και τον Πρόεδρο Νεμέας για την συνεργασία.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Παροχή συμβουλευτικής καθοδήγησης με την εταιρεία PlanAhead

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies