Κορίνθου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Το Κέντρο Υγείας Νεμέας επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 31 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Τάσος Γκιολής όπου και προέβη στην παράδοση ενός εξακάναλουψηφιακού ηλεκτροκαρδιογράφου.
Η παράδοση, παρουσία και του Δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιου, έγινε στο πλαίσιο ενίσχυσης, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, των δημοσίων δομών υγείας, τις οποίες -όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης- η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνδράμει στον αγώνα τους εναντίον της πανδημίας.
Τέλος ο κ. Γκολής ανέφερε την ενεργειακή και κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας με προϋπολογισμό περίπου 300.000€, η οποία θα ενταχθεί σε πρόσκληση ΕΣΠΑ.
Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του Κ.Υ. Νεμέας Στάθης Σκληρός, όπως και ο Δήμαρχος, εξέφρασαν ευχαριστίες προς την Περιφέρεια για το συνολικό ενδιαφέρον της για την περιοχή το οποίο μετουσιώνει σε ουσιαστικές πράξεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπεγράφη η σύμβαση προϋπολογισμού 1.781.999 ευρώ για σημαντικό αρδευτικό έργο στην Π.Ε. Κορινθίας

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies