Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ Σ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ Κ Ε ΦΑΡΙΣ

Με χαρά και ενθουσιασμό επισκέφτηκαν οι μαθητές της Δ’ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας μαζί με τις δασκάλες τους κα Πολιτοπούλου Αγγελική και κα Μαχαίρα Ελένη, το Εικαστικό Εργαστήρι της πόλης μας.
Οι μικροί μας φίλοι ξεναγήθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εικαστικού Τομέα κο Λαμπρινίδη στους χώρους και τα εργαστήρια του σχολείου με ηρεμία και τάξη, δείχνοντας μάλιστα τρομερό ενδιαφέρον με ερωτήσεις για όλους τους τομείς του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Στη συνέχεια, οι καθηγήτριες ζωγραφικής και κεραμικής του Εργαστηρίου, κυρίες Παπαδοπούλου Νάνσυ και Δήμητρα Πετροπούλου, επεφύλαξαν μια μικρή έκπληξη στους επισκέπτες καθώς τους έκαναν μαθήματα ζωγραφικής και κεραμικής.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Τομέα κος Λαμπρινίδης εντυπωσιάστηκε από τον ενθουσιασμό των μαθητών αλλά και το ενδιαφέρον και την αγάπη για την εικαστική τέχνη που επέδειξαν.
Μέσα από την επίσκεψη έγινε φανερό ότι υπάρχουν στην πόλη μας πάρα πολλά παιδιά με όρεξη για μάθηση. Το Εικαστικό Εργαστήρι για πάνω από τρεις δεκαετίες παρέχει ποιοτική διδασκαλία στα εικαστικά με καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές ώστε να καλλιεργηθεί η κλίση των μαθητών προς την τέχνη.

Για πληροφορίες/επισκέψεις:
Εικαστικό Εργαστήρι – ΚΤΚ , Ναυαρίνου 8, Παραλία Καλαμάτας.
Τηλ. 2721028864, e-mail: box5@otenet.gr

Σχετικές αναρτήσεις

«Μήδεια του Ευριπίδη» 5η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η παράσταση «TOC²» από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

admin2020

Ανακοίνωση των Οργανώσεων Μελών Τριφυλίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας και Ειρηνοδικείου Πλαταμώδους (Γαργαλιάνων).

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies