Κορίνθου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑΣ ΜΠΕΤΤΥ ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΣΤΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας υποδέχθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, τη σύγχρονη ερμηνεύτρια ΜπέττυΧαρλαύτη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης.
Σε ευχάριστο κλίμα συζήτησαν και αναφέρθηκαν στη μεγάλη συνεργασία της με τον μεγαλύτερο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη καθώς και στο άνοιγμα τον Οκτώβριο, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ερμηνεύοντας τον «Επιτάφιο» των Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Ρίτσου.
Η ερμηνεύτρια, που γεννήθηκε στην Κόρινθο, Μικρασιατικής καταγωγής, με κλασική εκπαίδευση, διπλωματούχος μεσόφωνος με ρεπερτόριο σε πλήθος ξένων γλωσσώνμε χαρά συζήτησεόσον αφορά σε μελλοντικές παραστάσεις ενόψει των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που θα λάβουν χώρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies