Κορίνθου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Την Πρέσβειρα της Σλοβακίας κα. IvetaHricova υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας, οΑντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολήςσήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου σε μία εθιμοτυπική συνάντηση θετικού κλίματος και συνεργασίας.
Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Πλαπούτας καθώς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Πέτρος Οικονόμου.
Στη συζήτηση μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας ανάμεσα σε πόλεις των δύο χωρών και ειδικότερα όσο αφορά στα αγροτικά προϊόντα όπως λάδι, κρασί και εσπεριδοειδή.
Ο κ. Γκιολής προσκάλεσε την Πρέσβειρα να παρευρεθείστη διοργάνωση «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας» στα τέλη Αυγούστου, σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Νεμέας κ. Κωνσταντίνο Φρούσιο και έλαβε αντίστοιχη πρόσκληση του ιδίου στη Σλοβακία.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπεγράφη η σύμβαση προϋπολογισμού 1.781.999 ευρώ για σημαντικό αρδευτικό έργο στην Π.Ε. Κορινθίας

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies