Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΥΦΛΩΝ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφτηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, την Περιφερειακή Ένωση Νοτ. Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.
Με τους εκπροσώπους της Ένωσης, συζητήθηκαν θέματα που τους απασχολούν και αφορούν κυρίως την περαιτέρω βελτίωση της προσβασιμότητα στην πόλη.
Προς τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Τυφλών, παραδόθηκε, επίσης, εκτυπωμένο μήνυμα του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου σε γραφή braille και υπήρξε πρόσκληση για συμμετοχή στην θεματική εκδήλωση που προγραμματίζει η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» με θέμα την προσβασιμότητα για την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού.

Σχετικές αναρτήσεις

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του Τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΓΟ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies