ΜεσσηνίαςΥγεία

Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από ….

Η ΠΟΕΔΗΝ κέρδισε τη δικαστική μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς κρίθηκε αντισυνταγματική η παράταση μέχρι τέλη του έτους του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας – λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου.

Πρωτόκολλο επιστροφής των ανεμβολίαστων υγειονομικών από 01.01.23. εισηγήθηκε σήμερα η επιτροπή εμπειρογνωμώνων σε συνεδρίαση της.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας για τους διοικητικούς υπαλλήλους, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό η εισήγηση είναι: επιστροφή με δυο τεστ την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας.

«Για τους γιατρούς όπου υπάρχουν και οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί ως προς την τυχόν επιστροφή τους θα υπάρξει νεότερη συνεδρίαση» , επισημαίνει το υπουργείο Υγείας, ενώ, όπως γίνεται γνωστό, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα περιμένει τις τελικές εισηγήσεις της επιτροπής.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies