ΚορίνθουΜεσσηνίας

Επιστροφή επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης ΕΦΚ

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που ενεγράφησαν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.) έως τις 30 Οκτωβρίου 2022 και πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, δυνάμει της με αριθμό Α.1164/2022 κοινής απόφασης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά, του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, κ. Θεοδ. Σκυλακάκη, του υφυπουργού Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γ. Πιτσιλή (Β’ 6016), με την οποία τροποποιήθηκε η υπ’ αριθμ. Α. 1115/22.08.2022 κοινή απόφαση των άνω Υπουργών και του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. (Β΄ 4485).

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η παράσταση «TOC²» από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

admin2020

Ανακοίνωση των Οργανώσεων Μελών Τριφυλίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας και Ειρηνοδικείου Πλαταμώδους (Γαργαλιάνων).

admin2020

Προκριματικός Αγώνας Τραμπολίνο 2024 ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies