Μεσσηνίας

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότηση, προκειμένου να αποκατασταθούν οι καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος με έγγραφό του τον περασμένο Ιανουάριο προς το ΥΠ.ΕΣ. αιτήθηκε την έγκριση χρηματοδότησης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του περασμένου Δεκεμβρίου. Σε απάντηση του στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, το ΥΠ.ΕΣ. ενέκρινε τη χρηματοδότηση του Δήμου, με το ποσό των 80.000,00 €, στο πλαίσιο του έργου «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της Χώρας».

Το ποσό αυτό θα διατεθεί προς επισκευή ή αποκατάσταση των δρόμων στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

“ Αντιγόνη” του Σοφοκλή από την Θεατρική Ομάδα «Ψυχῇ θεάτρου τέχνη» 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

admin2020

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας/ Π.Ε. Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies