ΔιεθνήΕιδησούλες

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Τον σεξουαλικό… χάρτη του πλανήτη παρουσίασε η βρετανική εφημερίδα Sun, αναδεικνύοντας τους πιο ερωτικούς λαούς, αλλά και τα δυνατά τους σημεία στο κρεβάτι (ή όπου αλλού).
Και μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πως οι Έλληνες θα κατακτούσαν μια άλλη κατηγορία, ωστόσο κόντρα στα προγνωστικά, πήραν μια ανέλπιστη (;) πρωτιά: της συχνότερης σεξουαλικής επαφής!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Durex, το 87% των ενηλίκων στη χώρα μας κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Συχνότερα δηλαδή από οποιονδήποτε άλλο λαό εκεί έξω.
Τον σεξουαλικό… χάρτη του πλανήτη παρουσίασε η βρετανική εφημερίδα Sun, αναδεικνύοντας τους πιο ερωτικούς λαούς, αλλά και τα δυνατά τους σημεία στο κρεβάτι (ή όπου αλλού).
Και μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πως οι Έλληνες θα κατακτούσαν μια άλλη κατηγορία, ωστόσο κόντρα στα προγνωστικά, πήραν μια ανέλπιστη (;) πρωτιά: της συχνότερης σεξουαλικής επαφής!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Durex, το 87% των ενηλίκων στη χώρα μας κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Συχνότερα δηλαδή από οποιονδήποτε άλλο λαό εκεί έξω.
«Οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του άρθρου.
Στο μικροσκόπιο της έρευνας της γνωστής εταιρείας προφυλακτικών βρέθηκαν οι σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ανθρώπων από 26 εθνικότητες και οι Έλληνες, ως πιο θερμόαιμοι, βρέθηκαν στην κορυφή.Ιαπωνία
Οι Ιάπωνες κερδίζουν επάξια το βραβείο που λιγότερου σεξουαλικά ικανοποιημένου λαού του πλανήτη, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, μόλις το 34% κάνει σεξ κάθε εβδομάδα. Ο βασικότερος λόγος που… ρίχνει τους Ιάπωνες είναι τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας. Πού χρόνος και διάθεση μετά για φίκι – φίκι.
Γαλλία
Οι Γάλλοι προτιμούν το γρήγορο (γιατί όχι και το όρθιο), καθώς αν και λίγο περισσότεροι από τους μισούς καταφέρνουν να δώσουν… παράταση καθυστερώντας το μοιραίο, μόλις το 6% «κρατάει» 13 λεπτά. Για περισσότερα ούτε λόγος.
Νορβηγία
Η παγκόσμια «πρωτεύουσα των οργασμών» δεν είναι άλλη από τη Νορβηγία, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων Lelo, το 35% του πληθυσμού (ισχυρίζεται ότι) φτάνει σε κορύφωση κάθε μέρα. Με τέτοιο κρύο και κλεισμένοι στο σπίτι, λογικό θα σκεφτεί κανείς…
Ηνωμένο Βασίλειο
Η έρευνα Great British Sex Survey έφερε στο φως την αδυναμία που τρέφουν οι Βρετανοί για τα άκρα και συγκεκριμένα τα κάτω. Περίπου 1,5 εκατομμύριο άτομα «ανάβουν» σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό με την ποδολαγνεία. Πρωταθλήτρια είναι η πόλη του Μάντσεστερ όπου το… πιπίλισμα των δακτύλων βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προκαταρκτικών, ενώ ακολουθούν (κατά πόδας φυσικά) το Λιντς και το Σέφιλντ.
Βέλγιο
Εκεί οι άντρες είναι αραχτοί και η γυναίκα κάνει όλη τη δουλειά αναλαμβάνοντας τον ρόλο της… καουμπόισσας. Η στάση με τη γυναίκα από πάνω αντικρίζοντας τον εραστή της είναι η πιο διαδεδομένη στο Βέλγιο, σύμφωνα με έρευνα του ιατρικού site Dr. Ed.
Πολωνία
Από την άλλη, στην Πολωνία προτιμούν το «spooning», το οποίο πολλοί επιλέγουν και για τον ύπνο. Ξαπλώνουν λοιπόν στο πλάι με τον άνδρα συνήθως από πίσω (γούστα είναι αυτά) και του δίνουν και καταλαβαίνει. Όσο βέβαια μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο για μία τόσο «τρυφερή» στάση.
Μια μπανάνα (φωτ. αρχείου) – Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.09.2021
Πόσες φορές τον μήνα πρέπει να εκσπερματώνουν οι άνδρες για να παραμένουν υγιείς
7 Σεπτεμβρίου, 17:49
Ρωσία
Για τη Ρωσία η 12η Σεπτεμβρίου είναι η «Ημέρα της Σύλληψης» κατά την οποία τα ζευγάρια ενθαρρύνονται να μείνουν σπίτι για να… αναπαραχθούν. Εκείνα μάλιστα που θα αποκτήσουν παιδί εννέα μήνες αργότερα, κερδίζουν βραβείο!
ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ είναι ο παράδεισος όσων υποστηρίζουν πως στους δύο, τρίτος χωράει και παραχωράει! Ειδικότερα, σύμφωνα με το dating app 3somer, στη Νέα Υόρκη ψάχνονται περισσότερο για τρίο, ενώ ακολουθούν Λος Άντζελες και Σικάγο.
Την ίδια ώρα, ένας στους εννέα Αμερικανούς έχει βρεθεί, με τη θέλησή του πάντα, σε πολυγαμική σχέση, ενώ ένας στους έξι φαντασιώνεται τον εαυτό του μαζί με δύο άλλα άτομα, σύμφωνα με το περιοδικό Frontiers in Psychology. Μελανό σημείο ότι το 34% των ανδρών προτιμά έναν καλό ύπνο από το σεξ, όπως και το 46% των Αμερικανών ένα “καλό βράδυ”.
Ρουμανία
Κάτι όχι και τόσο… σεξουαλικό, καθώς το 40% των Ρουμάνων πιστεύει ότι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) μπορούν να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο εάν χρησιμοποιούν δημόσια τουαλέτα, σύμφωνα με την Global Sex Survey. Κάτι πάντως που είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί.
Γερμανία
Γυμνισμός και swinging φαίνεται πως είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής ζωής των Γερμανών. Σύμφωνα πάντα με το άρθρο, η χώρα έχει τα περισσότερα bars ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη, καθώς φαίνεται να ασπάζεται πλήρως το «sharing is caring». Κάτι διόλου επίσης… τιμητικό είναι και το γεγονός πως, σύμφωνα με το Penguin Atlas, η μυρωδιά της μασχάλης ερεθίζει περίπου έναν στους τέσσερις Γερμανούς (ήτοι το 23%).
Νέα Ζηλανδία
Την ίδια ώρα, οι γυναίκες στη Νέα Ζηλανδία απολαμβάνουν τον έρωτα και τη ζωή γενικότερα, μετρώντας κατά μέσο όρο 20,4 σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκειά της. Ο υψηλότερος φυσικά αριθμός για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Condoms.uk.
Αυστρία
Από την άλλη, οι Αυστριακοί έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της ζωής τους, με το εντυπωσιακό, κατά μέσο όσο 29,3, βάσει της ίδιας μελέτης.
Ταϊλάνδη
Οι Ταϊλανδοί είναι οι πιο άπιστοι, καθώς οι μισοί παραδέχονται ότι την έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους. Το να έχεις ερωμένη θεωρείται πάντως κάτι σαν μέρος της ταϊλανδέζικης κουλτούρας εδώ και αιώνες.
Κένυα
Αντιθέτως, σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση γονέων State Of The World’s Fathers, αν και οι άνδρες στην Αφρική είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν παιδιά με δύο ή περισσότερες γυναίκες, οι Κενυάτες είναι οι πιο πιστοί της ηπείρου.

Οι Ιταλοί, οι οποίοι ρουφούν τα ζυμαρικά σαν να μην υπάρχει αύριο, δεν θα μπορούσαν να μην ήταν πρωταθλητές στο στοματικό σεξ, το οποίο, όπως και το φαγητό, είναι η αδυναμία τους. Σύμφωνα με έρευνα του 2019, πάνω από το 80% των Ιταλών λατρεύει το στοματικό σεξ, ενώ το 24% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι κάνει πιο πικάντικες τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους, χρησιμοποιώντας… τρόφιμα (ενίοτε με μπαχαρικά). Παράλληλα, σχεδόν το 50% των ζευγαριών κάνει σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα.
Ινδία
Έρευνα της Durex διαπίστωσε στην Ινδία μισούν τα προφυλακτικά, καθώς το 95% των Ινδών δεν τα χρησιμοποιούν γιατί «μειώνει την οικειότητα» και ενισχύει την «έλλειψη συναισθήματος». Καθόλου καλή αγορά για την εταιρεία…
Κίνα
Τελευταία και… καταϊδρωμένη στους οργασμούς η Κίνα, καθώς το 76% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν καταφέρνει να φτάσει σε κορύφωση κάθε φορά που κάνει σεξ…
Βραζιλία
Οι Βραζιλιάνοι, τέλος, είναι οι πρωταθλητές στη διάρκεια και την αντοχή. Και πώς όχι όταν «κατά μέσο όρο αντέχουν γύρω στα 30 λεπτά στο κρεβάτι». Υπάρχει ωστόσο και η άλλη όψη, σύμφωνα με την οποία και το The Penguin Atlas Of Human Sexual Behaviour, το 44% των γυναικών παραδέχεται ότι υποκρίνεται οργασμούς. «Τι στο καλό, θέλουν περισσότερο;» θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς αν δεν σκεφτεί πως σημασία δεν έχει μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα!

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies