ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ασημένιο μετάλλιο για την Αλ. Εφραίμογλου

Ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου νεανίδων, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο, στο Σότσι της Ρωσίας κατέκτησε η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 65,800 βαθμούς (1ο πρόγραμμα: 33,000 β., 2ο πρόγραμμα: 32,800 β.) και κατέκτησε τη 2η θέση, πίσω από τη Ρωσίδα Αρίνα Καλιάντρα που είχε 67,600 βαθμούς, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η επίσης Ρωσίδα Ξένια Λούτκοβα με 65,100 βαθμούς.

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια επισημαίνοντας πως «η χαρισματική αθλήτρια της γυμναστικής κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον ακροβατικό διάδρομο νεανίδων αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον».

https://www.youtube.com/watch?v=Eq1jbfXQaDs&t=2s

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies