gossipLifestyle

Ζουγανέλη-Δημητρίου:To γλέντι έξω από το εκκλησάκι και ο χορός του ζευγαριού -Βίντεο

Με όλες τις παραδόσεις τελέστηκε ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του αγαπημένου της, Σπύρου Δημητρίου στις όμορφες Σπέτσες.

Το ζευγάρι το μεσημέρι του Σαββάτου (10-10) και κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή κανείς δεν γνώρισε πως τελικά ο γάμος θα γίνει αλλά όχι στην Αθήνα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η κούκλα Ελεονώρα έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός ντυμένος στα λευκά κι εκείνος, δεν σταμάτησε λεπτό να κοιτά στα μάτια την αγαπημένη του.

Στις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο, παρατηρήσαμε πως το ζευγάρι τήρησε τα μέτρα ασφαλείας αφού και λίγο κόσμο είχε αλλά και όλοι φορούσαν μάσκες προστασίας.

Σε αυτή τη νέα αποκλειστική φωτογραφία είδαμε το ζευγάρι να χορεύει έξω από το εκκλησάκι ένα από τα παραδοσιακά τραγούδια του γάμου.

Τους νεόνυμφους συνόδεψαν στο χορό οι κουμπάροι αλλά και οι γονείς.

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Καρράς ο «άρχοντα της πίστας» στην Δυτική Παράλια

admin2020

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς: Μία καριέρα γεμάτη πίκρα, πόνο, στεναχώρια αλλά και χαρές – Η ζωή του «άρχοντα της πίστας»

admin2020

VIKTOR&ROLF HAUTE COUTURE ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 ‘EMBODIMENT’

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies