Ηλείας

Ηλεία: Άγριο έγκλημα στην Αρχαία Ολυμπία – Άνδρας πυροβόλησε ζευγάρι – Ένας νεκρός

Άγριο έγκλημα με ένα νεκρό και μία σοβαρά τραυματία σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή των Άσπρων Σπιτιών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα στη γέφυρα του Αλφειού, στην Ηλεία. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο φερόμενος δράστης εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού και τους πυροβόλησε. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο και η σύζυγός του έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που του όπλισε το χέρι είναι οι κτηματικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο γιος του ζευγαριού ο οποίος κατευθυνόταν προς το σημείο του εγκλήματος συνάντησε τον δράστη που φέρεται να τον απείλησε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνδρες της ασφάλειας Πύργου εντόπισαν τον φερόμενο δράστη να περιφέρεται στο χωριό και τον συνέλαβαν.

Πηγή πληροφοριών: ilialive.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η σημασία της αναβιωσης του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

tiresias tiresias

Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται εννιάχρονος από τη Ζαχάρω

tiresias tiresias

Το «κλειδί» που θα απογειώσει το Ελαιόλαδο

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies