Μεσσηνίας

Η Καλαματιανή Εμμανουέλα Ψαρούλη για το πως βιώνει την περιπέτεια με τον κορωνοϊο (video)

Η σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας στην Καλαμάτα Εμμανουέλα Ψαρούλη μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μεσόγειος και τον Θάνο Τζιούβελη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η κ. Ψαρούλη μίλησε για τα συμπτώματα που είχε, για την καραντίνα που κάνει τώρα ενώ έστειλε τα δικά της μηνύματα για τους αρνητές του κορωνοϊού αλλά και γι’αυτους που σε «στιγματίζουν» επειδή λες δημόσια ότι έχεις κορωνοϊό. Τέλος η κ. Ψαρούλη καλεί όλους όσους έχουν συμπτώματα και νομίζουν ότι είναι γρίπη να κάνουν το τεστ του κορωνοϊού για να είναι σίγουροι και να μην γίνεται διασπορά του ιού.

YDH8dLXI

Πηγη:mesogeiostv.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies