Μεσσηνίας

Η κόντρα Αδρακτά – Αυρηλιώνη… συνεχίστηκε στο Δ.Σ. Τριφυλίας – βίντεο

… μετά τις ανακοινώσεις στο gargalianoionline.gr
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο Πρόεδρος του Σώματος, και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας», Χαράλαμπος Αυρηλιώνης εξέφρασε για άλλη μια φορά την θέση του όσον αφορά την συντήρηση των γεωτρήσεων λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κατόπιν ομιλίας με τον κ. Θεοδώρου μου είπε ότι οι συντηρήσεις –γεωτρήσεων- από το 2013 και επτά ήταν ελλιπής, και δεν βγάζω τίποτα από το μυαλό μου, δεν είμαι ψεύτης».

Από την πλευρά του δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδρακτάς σημείωσε ότι όσα ανέφερε στην γραπτή απάντησή του προς τον κ. Αυρηλιώνη είναι αληθή και στη διάθεση όποιου θέλει να τα ελέγξει, σημειώνοντας ότι αυτά που έγραψε ο κ. Αυρηλιώνης στην δική του απάντηση δεν συνάδουν με το ήθος ενός προέδρου δημοτικού συμβουλίου, για να συμπληρώσει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Μίλτος Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας

admin2020

Βάκχες ” του Ευριπίδη από την Royal Academy of Dramatic Art (RADA) του Λονδίνου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies