ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του Παύλου με τη σημαία του Πολυτεχνείου

Στο Κερατσίνι, στο μνημείο του δολοφονημένου από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, Παύλου Φύσσα, επέλεξαν φοιτητές της ΠΑΣΠ να βρεθούν σήμερα για να τιμήσουν τη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου.

Μικρή αντιπροσωπεία με την αιματοβαμμένη σημαία της εξέγερσης του 1973 και τη Μάγδα Φύσσα παρούσα απέδωσαν, όπως αναφέρουν οι ίδιοι φόρο τιμής στους νεκρούς ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τα υπέρτατα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Κυριάρχησαν συνθήματα όπως «Ζει, ζει ο Τεμπονέρας, με Πέτρουλα Λαμπράκη μας οδηγεί» και «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».

«Η νέα γενιά αγωνίζεται απέναντι στους νοσταλγούς της πιο μαύρης περιόδου της νεότερης ιστορίας μας, σε ανόητους προβοκάτορες που επινοούν χουντικής έμπνευσης απαγορεύσεις και παραβιάζουν το Σύνταγμα και τα κεκτημένα με αγώνες ανθρώπινα δικαιώματα» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies