G SexyLifestyleUncategorizedΕιδησούλες

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει ολόγυμνη….!!!

«Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που ήμουν στο Μεξικό, πριν να υπάρχει ένα μωρό μέσα μου», έγραψε η έγκυος τραγουδίστρια στη λεζάντα που συνόδεψε την πρώτη της ανάρτηση και περιείχε τις πρώτες έξι γυμνές της φωτογραφίες, προσθέτοντας: «Το καλό είναι ότι φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές».

Η τραγουδίστρια του «Toxic» είχε πάει στο Μεξικό για διακοπές με τον σύντοφό της Σαμ Ασγκάρι, όταν τραβήχτηκαν τα εν λόγω στιγμιότυπα. Το ζευγάρι όπως είναι γνωστό περιμένει το πρώτο του παιδί.

Την ίδια ώρα οι followers της στα σχόλιά τους εξέφρασαν την βαθύτατη ανησυχία τους για την 40χρονη ποπ σταρ και την κίνησή της να δημοσιεύσει την ίδια εικόνα αρκετές φορές, ενώ άλλοι θεώρησαν ότι σήμαινε πάρα πολλά για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Αυτό το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε ένας χρήστης στο σχόλιό του, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Είμαι σίγουρη ότι η κηδεμονία έγινε για κάποιο λόγο».

Ένας άλλος follower θεώρησε ότι ο σύντροφός της και μέλλοντας πατέρας του παιδιού της θα έπρεπε να επέμβει και να τη συμβουλέψει να μην ανεβάσει αυτές τις φωτογραφίες. «Αν ο άντρας σου είχε σεβασμό για σένα δεν θα σε άφηνε ποτέ να δημοσιεύεις τα μισά πράγματα από αυτά που κάνετε! Αφήστε λίγο μυστήριο…», έγραψε στο σχόλιό του.

Δείτε μερικά από τα ανησυχητικά σχόλια των θαυμαστών της

«Μπρίτνεϊ , είσαι καλά;»

«Πρέπει κάποιος να αναλάβει τα social media σου, γιατί είναι χάλια»

«Σε αγαπώ Μπρίτνεϊ, αλλά μου προκαλείς ανησυχία»

«Κανείς δεν θέλει να τα βλέπει αυτά, γι` αυτό ακριβώς χρειάζεται ανθρώπους να την προσέχουν»

«Πραγματικά εύχομαι να σταματούσες να το κάνεις αυτό. Συνεχίζεις να αποδεικνύεις ότι υπάρχει αυτή η λίγο περίεργη αστάθεια», έγραψε ένας άλλος.

«Αρχίζω να σκέφτομαι ότι αυτοί που είχαν τον έλεγχο ίσως θα έπρεπε να είχαν παραμείνει στον έλεγχο…», έγραψε κάποιος άλλος.

Σχετικές αναρτήσεις

Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγιεινή στο Χώρο Εργασίας. Η ΠΟΕΕ αναδεικνύει τη σημασία της ημέρας.

admin2020

Περιοδεία του Κώστα Τσουκαλά στην Πελοπόννησο

admin2020

«Εξέλιξη του έργου βελτίωσης στο τμήμα Ζευγολατιό – Διαβολίτσι»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies