ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Η νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Πελοποννήσου

Αναστάσιος Σαρβανάκης από το Άργος είναι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Πελοποννήσου. Το συγκεκριμένο Συμβούλιο εκλέχθηκε από το εκλογικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, στη συνεδρίαση της 13ης Δεκεμβρίου 2021 συγκροτήθηκε σε Σώμα με την εξής σύνθεση: πρόεδρος ο Αναστάσιος Σαρβανάκης (Άργος), αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Μπάκουλης (Κόρινθος), γραμματέας ο Σωτήριος Ροϊνός (Σπάρτη), μέλος ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Καλαμάτα) και ο Ιωάννης Μαρτσούκος (Μολάοι).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί Πελοποννήσου που εκλέχθηκε από το εκλογικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, στη συνεδρίαση της 13ης Δεκεμβρίου 2021 συγκροτήθηκε σε Σώμα με την εξής σύνθεση:
πρόεδρος: Αναστάσιος Σαρβανάκης (Άργος)·
αντιπρόεδρος: Κυριάκος Μπάκουλης (Κόρινθος)·
γραμματέας: Σωτήριος Ροϊνός (Σπάρτη)·
μέλος: Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Καλαμάτα)·
μέλος: Ιωάννης Μαρτσούκος (Μολάοι).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί Πελοποννήσου μαζί με όλα τα Σωματεία και τις υπόλοιπες Οργανώσεις ταξί της Περιφέρειας θα δράσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον των ιδιοκτητών των πλέον χιλίων πεντακοσίων ταξί της Πελοποννήσου, των πολιτών-επιβατικού κοινού των ταξί, στο πλαίσιο του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος.

Προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση της -ήδη καλής και δημιουργικής- συνεργασίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε όλα τα θέματα του κλάδου μας που άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Πέρα των άλλων σημαντικών θεμάτων, ένα ζωτικής σημασίας κομμάτι του έργου μας είναι οι ιδιαίτερες ανάγκες μετακίνησης που προκύπτουν από τον τουρισμό, όπου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, θα εργαστούμε στη διασφάλιση και στην περαιτέρω ανάπτυξη του συγκεκριμένου έργου, του οποίου συγκεκριμένες ελλείψεις μας -κυρίως σε οχήματα- «εκμεταλλεύτηκαν» ανταγωνιστές μας οι οποίοι δραστηριοποιούνται, σε πολλές των περιπτώσεων παραβιάζοντας το θεσμικό πλαίσιο. Ήδη η αποδοχή πριν λίγους μήνες από την Περιφέρεια σχετικού αιτήματός μας είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία, για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο, των πρώτων MiniVan δημόσιας χρήσης, οχημάτων που επιτακτικά επιζητά ο τουρισμός.

Αναμένουμε το επόμενο διάστημα να υλοποιηθεί η δέσμευση της Κυβέρνησης για το επιτρεπτό της αντικατάστασης συμβατικών (5 θέσεων) με πολυθέσια, (6 έως 9 θέσεις) ταξί με ταξίμετρο στην Περιφέρειά μας, κάτι που καταρχάς θεσμοθετήθηκε πρόσφατα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies