Μεσσηνίας

Η παράσταση «Οδυσσέως Σχεδία» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας στο Κανάλι της Βουλής

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 21.30, το Κανάλι της Βουλής θα προβάλλει την καλοκαιρινή παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας «Οδυσσέως Σχεδία».

Η παράσταση παρουσιάστηκε σε πολλά αρχαία θέατρα και αρχαιολογικούς χώρους με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Κανάλι της Βουλής μαγνητοσκόπησε την παράσταση στο υπέροχο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης και το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η προβολή της.

Σημειώνεται ότι μία ώρα νωρίτερα, στις 20.30, επίσης από την τηλεοπτική συχνότητα της Βουλής θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή «Θεατροσκόπιο» αφιερωμένη στην ίδια παράσταση και στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας.

«Οδυσσέως Σχεδία»

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης

Μουσική: Δημήτρης Οικονομάκης

Σκηνικό και Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Αρζόγλου, Χρυσάνθη Δούζη, Στάθης Κόικας, Νίκος Καρδώνης

·

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies