ΔιεθνήΕιδησούλεςΠολιτική

Η Ρωσία έχει πολλούς συμμάχους που δεν λυγίζουν στον λεγόμενο ηγεμόνα

Με αναφορές σε ένα «αναδυόμενο πολυπολικό κόσμο» που δεν θα ηγεμονεύουν οι ΗΠΑ ήταν η ομιλία του Βλάντιμιρ Πούτιν στα εγκαίνια της διεθνούς στρατιωτικο-τεχνικής έκθεσης «Στρατός-2022» που πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 21 Αυγούστου στην πόλη Κουμπίνκα, στην περιοχή της Μόσχας.

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η χώρα μας έχει πολλούς συμμάχους, εταίρους, ομοϊδεάτες σε διαφορετικές ηπείρους. Αυτά είναι κράτη που δεν λυγίζουν μπροστά στον λεγόμενο ηγεμόνα» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Πρόσθεσε πως ότι «η Ρωσία υπερασπίζεται την ευρύτερη συνολική ανάπτυξη στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας. Σήμερα, στις συνθήκες ενός σταθερά αναδυόμενου πολυπολικού κόσμου, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Αναφερόμενος στην Ουκρανία ανέφερε πως «κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, οι στρατιώτες μας, μαζί με τους μαχητές του Ντονμπάς, εκπληρώνουν τιμητικά το καθήκον τους» και έκανε λόγο για «βήμα προς βήμα, απελευθέρωση των εδαφών του Ντονμπάς».

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

Την Μεσσήνη θα επισκεφτεί ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies