ΔιεθνήΕιδησούλες

Η Ρωσία παρακολουθεί αμερικανικά πλοία που εισήλθαν στην Βαλτική-

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, παρακολουθούν τα αμερικανικά πολεμικά πλοία που εισήλθαν σήμερα στην Βαλτική θάλασσα, ανακοίνωσε το Κέντρο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Interfax».

Τα αντιτορπιλικά «USS Donald Cook» και «USS Forrest Sherman», τα οποία είναι εξοπλισμένα και με πυραύλους κρουζ, έφτασαν στην περιοχή της Βαλτικής και θα παραμείνουν εκεί «μέχρι νεωτέρας».

Υπένθυμίζεται ότι το «USS Donald Cook», είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και πάλι στην Βαλτική.

Νύχτα βομβαρδισμών στις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας

Συνεχίζεται η πολιορκία των μεγάλων πόλεων της Ουκρανίας, ιδιαίτερα στο Κίεβο, το Χάρκοβο τη Μαριούπολη και το Μικολάϊεβ, ενώ υπάρχουν αναφορές για εκρήξεις ακόμα και στην Οδησσό.

Πριν λίγη ώρα μαρτυρίες ανέφεραν τέσσερις δυνατές εκρήξεις βόρεια της Οδησσού, ενώ ξεκίνησαν και αντιαεροπορικά πυρά. Στις 7 μ.μ. επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ ήχησαν και οι αντιαεροπορικές σειρήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού που βρίσκονται ανοικτά της πόλης.

Νωρίτερα, ρωσική πυραυλική επίθεση σημειώθηκε σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Ζιτόμιρ, πόλη στα δυτικά του Κιέβου.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies