Μεσσηνίας

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεσσήνη!!! Βίντεο

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη Τεταρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, στην κεντρική πλατεία, από το Δήμαρχο Μεσσήνης, Γεώργιο Αθανασόπουλο, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεσσήνης.

Στην εκδήλωση της κεντρικής πλατείας συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Μεσσήνης, Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης και ο σύλλογος η χαρά του παιδιού
Δείτε Φωτώ και Βίντεο με ένα κλικ εδώ

Μία παράδοση πολλών χρόνων, το να τοποθετείται φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Μεσσήνης, σταμάτα αυτή τη χρονιά, καθώς η δημοτική αρχή δρομολόγησε αγορά ενός Art Χριστουγεννιάτικου δέντρου ύψους δέκα μέτρων με σύγχρονο ηλεκτρονικό με ψηφιακό προγραμματισμό θα είναι μοναδικό στην Ελλάδα.

Πάρκο των Ευχών
Ο Εμπορικός σύλλογος Μεσσήνης, οι σύλλογοι Κηδεμόνων και δεύτερου και τρίτου δημοτικού Σχολείου, Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης, Εξωραϊστικός Κοινωνικός Πολιτιστικός Σύλλογος το κλίμα και ο σύλλογος η χαρά του παιδιού με γλυκίσματα, χειροποίητα στολίδια για δώρα, Κερνώντας μας με παραδοσιακές Λιχουδιές, γεύσεις, αρώματα και χρώματα των Χριστουγέννων δίπλα στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μεταμορφώνουν το πάρκο μας Σε πάρκο των ευχών

Προσκαλώντας μας όλους σε ένα μοναδικό Ονειρεμένο ταξίδι Που ώστε και για λίγο να μπορούμε να αισθανθούμε πάλι παιδιά

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαζί με τη Φωτεινή μπάλα και το πάρκο των ευχών  έδωσε μία μοναδική φαντασμαγορική εικόνα των Χριστουγέννων στην πλατεία της Μεσσήνης.

Όπως φαίνεται, οι παραπάνω επιλογές μαζί με τον στολισμό της ευρύτερης περιοχής θα δημιουργήσουν μία εντελώς καινούργια προοπτική για την πλατεία.

Πέρα από το στολισμό της πλατείας θα υπάρχει και μία μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς δημότες του δήμου Μεσσήνης, το τρενάκι που θα κάνουν δωρεάν βόλτες καθημερινά με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου τις ώρες 10:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00.  και που θα δώσει χαρά, χαμόγελο και ευτυχία στους μικρούς.

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies