EidisoulestvΜεσσηνίας

Φωτόπουλος Ανδρέας: Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, για τους Γαργαλιάνους έδωσε μεγάλο αγώνα

Με τον Φωτόπουλο Ανδρέα υποψ. δημ. σύμβ. Δ Ε Γαργαλιάνων με το συνδυασμό Τριφυλία Πρωταγωνίστρια με Επικεφαλής τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου για το δήμο Τριφυλίας
Η Χάιδω Παναγιωτοπουλου, για τους Γαργαλιανους έδωσε μεγάλο αγώνα στο δημοτικό συμβούλιο, συγκεκριμένα τα χρήματα που έλαβε ο δήμος 600.000 ευρώ από το Κώστα Ναυαρίνο σε αντίθεση με τον δήμαρχο έμειναν στην δημοτική κοινότητα Γαργαλιάνων για δύο συγκεκριμένα έργα. Τρανή απόδειξη, ότι είναι ενάντια των συμφερόντων και υπέρ των δημοτών, για τον παραπάνω λόγο, αναγνωρίζω στο πρόσωπο της, ένα δυναμικό, αλλά πάνω απ όλα ένα τίμιο άνθρωπο, γι αυτό συνστρατευτηκα μαζι της.

Επίσης το επεξεργασμενο πρόγραμμα της για την δημοτική κοινότητα Γαργαλιάνων.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Η άμεση υλοποίηση του περιφερειακού δρόμου των Γαργαλιάνων
Η άμεση και ταχεία υλοποίηση του βιολογικού καθαρισμού των Γαργαλιάνων με ταχεία υλοποίηση συνοδών έργων υπογειοποίησης όλων των δικτύων (τηλεφωνίας, οπτικών ινών, ενέργειας) και ακολούθως άμεση αποκατάσταση όλης της δημοτικής οδοποιίας και ανάπλασης των πεζοδρομίων και του Κέντρου της Πόλης.
Η συντήρηση του κτηρίου του Δημαρχείου των Γαργαλιάνων και της Βιβλιοθήκης
Άμεση μέριμνα για νέο κτήριο του Γυμνασίου των Γαργαλιάνων και του 1ου Νηπιαγωγείου
Ανακαίνιση της αποθήκης 186 και αξιοποίησή της ως πολιτιστικό κέντρο
Η ήπια ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Γαργαλιάνων, χωρίς να θίγεται στο σχέδιό της, με την αλλαγή των κατεστραμμένων πλακιδίων και την αποκατάσταση του φωτισμού της
Ενεργειακή αναβάθμιση με την χρήση της ηλιακής ενέργειας, όλων των δημοτικών κτηρίων, όλων των σχολείων, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων
Η ανακατασκευή και ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ
Η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στους Γαργαλιάνους, με στίβο και γήπεδα.
Η επέκταση του Νεκροταφείου
Ο φωτισμός όλων των κεντρικών οδικών αρτηριών του τέως Δήμου Γαργαλιάνων
Η ασφαλτόστρωση των αγροτικών κεντρικών αρτηριών της Αγίας Παρασκευής και της Πάνιτσας, και των οδικών αρτηριών προς τις παραλίες και την Εθνική Οδό.
Η ανακατασκευή και η αξιοποίηση του κτηρίου του Τουριστικού των Γαργαλιάνων με την προσθήκη όσων περισσότερων χρήσεων γίνεται για να γίνει ελκυστικό σε επενδυτές, άλλως θα επιδιώξουμε μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία να δημιουργήσουμε μια αίθουσα εκθεσιακών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.
Η μελέτη του νομικού καθεστώτος του κτηρίου του Γηροκομείου προκειμένου να εξεταστεί η περαιτέρω αξιοποίησή του, μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.
Λουτρά Βρωμονερίου – Η εκπόνηση των απαραίτητων μελετών της ιαματικής πηγής και της ικανότητας αξιοποίησης και εκμετάλλευσης της – συντήρηση της κτηριακής υποδομής.
Δημιουργία Βιολογικού Καθαρισμού στη Μαραθόπολη
Διεκδίκηση της ταχύτερης ολοκλήρωσης του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης
Ανάπλαση της οδού από το Λιμάνι της Μαραθόπολης έως την αρχή του πεζόδρομου στο κέντρο
Καθαρισμός, διάνοιξη, ανάδειξη του Φαραγγιού της Βάλτας – καθαρισμός μονοπατιού
Ο καθαρισμός των δεξαμενών, η επισκευή και αντικατάσταση όπου χρειάζεται των αντλιοστασίων και των γεωτρήσεων του τέως Δήμου Γαργαλιάνων και των τοπικών κοινοτήτων του, ιδίως μέριμνα στο Φλόκα, στη Λεύκη, στη Βάλτα, στο Πυργάκι, στο Μουζάκι, με άμεση προτεραιότητα το πρώτο έτος της θητείας μας την εξασφάλιση πόσιμου νερού και τέλος στις αδικαιολόγητες διακοπές του νερού.
Η άμεση δημιουργία νέας Γεώτρησης στην Δημοτική Κοινότητα του Μουζακίου. για την εξασφάλιση πόσιμου νερού
Η ανακαίνιση όλων των κοινοτικών κτηρίων και πρώην σχολείων και η αξιοποίησή τους ως πολιτιστικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες των Γαργαλιάνων, Λεύκης, Μαραθόπολης, Μουζακίου, Πύργου, Τραγάνας, Φλόκα.
Διεκδίκηση άμεσης υλοποίησης ασφαλτόστρωσης της κεντρικής αγροτικής αρτηρίας Μουζακίου – Χριστιάνους
Η διεκδίκηση στελέχωσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Τα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του ήρωα Γρ. Δικαίου Φλέσσα ή Παπαφλέσσα στη Δραΐνα

admin2020

Live Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην Μεσσήνη

admin2020

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies