ΔιεθνήΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Η Shell αγόρασε ρωσικό πετρέλαιο με κερδος 400%!

Για να βγάλει περισσότερα κέρδη η αγγλο-ολλανδική πολυεθνική «Shell» αγόρασε ρωσικό πετρέλαιο στην τιμή μόλις 28,50 δολαρίων όταν η τιμή του Brent έφτασε τα 118 δολάρια ανά βαρέλι. Το κέρδος είναι τεράστιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυβερνήσεις των δυτικών κρατών δεν έχουν απαγορεύσει τις εισαγωγές το ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα στην παραγωγή αλλά και στις τιμές των καυσίμων. Κυβερνήσεις χώρων της ΕΕ αναζητούν τρόπους μείωσης των εισαγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία αλλά η εξίσωση είναι δύσκολη.

Σχετικές αναρτήσεις

Παραλίγο τραγωδία!!! Χθες η πτήση GQ213 της SKY express από Ηράκλειο προς Αθήνα παραλίγο να συγκρουστεί με αεροπλάνο της Ολυμπιακής

tiresias tiresias

Τρεις νέες συμβάσεις για αντιπλημμυρική προστασία και οδικές παρεμβάσεις στην Κορινθία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies