ΑχαΐαςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Θάνατος Τζωρτζίνας: Διαψεύδουν το δημοσίευμα για εισπνοή τοξικού αερίου οι ιατροδικαστές

Σε πλήρη διάψευση των όσων μετέδωσε το protothema.gr προχώρησε ο προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr, υπεύθυνοι κύκλοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών καθώς και πρώην ιατροδικαστές, οι οποίοι εμπλέκονται ως τεχνικοί σύμβουλοι στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, σχολιάζοντας τα όσα διέρρευσαν, διαψεύδουν την όποια συσχέτιση των αιτίων θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας με δήθεν ιατροδικαστικά ευρήματα.

Μάλιστα, ο αρμόδιος για την ιατροδικαστική έρευνα στην υπόθεση αυτή, ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, διαψεύδει πως έχουν εντοπιστεί τέτοια ευρήματα κατά τη μέχρι τώρα ιατροδικαστική έρευνα.  Τις χαρακτηρίζει δε «ψευδείς ειδήσεις».

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από την πλευρά του, εξηγεί πως ποτέ δεν έχει φτάσει στα χέρια του φάκελος με τέτοιου είδους ευρήματα όπως αυτά που επικαλείται το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στη «Ζούγκλα» δήλωσε πως το δημοσίευμα αυτό είναι «fake» κα πως προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Η Μεγάλη Έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 στην Αμαλιάδα 24, 25 και 26 Μαΐου 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies