ΕΛΛΑΔΑ

Θετικά αποτελέσματα μετά την συνάντηση μας με το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων. 

Μετά από την πρόσκληση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κυρίου Κώστα Σκρέκα για συνάντηση με τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας σας ενημερώνουμε. 
Σήμερα 21 Νοεμβρίου 2023 το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας με συμμετοχή των Λεχουρίτη Γεωργίου πρόεδρο και Πιλάτη Άγγελο Β αντιπρόεδρο συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Κώστα Σκρέκα και την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και καταναλωτή Σωτήρη Αναγνωστόπουλου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων επί της οδού Νίκης στο Σύνταγμα ,για να συζητήσουμε το θέμα της ακρίβειας χωρίς τέλος στην Ελλάδα. 

Τέθηκαν όλα ή σχεδόν όλα τα ζητήματα που αφορούν την προστασία των πολιτών Καταναλωτών όπως ακρίβειας παντού στην αγορά. 
ΦΠΑ, καύσιμα, ενέργεια, αισχροκέρδεια , κερδοσκοπία, πρόστιμα ,Μποϊκοτάζ ,1+1 , 2+1 , καρτελάκια με το-5 % ,τιμές, προσφορές, εκπτώσεις, ελαττωματικά προϊόντα, ηλεκτρονικές αγορές, ΦΠΑ 24 % στην αποχέτευση, καταγγελίες, ΕΦΕΤ, ΕΕΤΤ, Επιτροπή Ανταγωνισμού, Συνήγορος Καταναλωτή, ΔΙ.Μ.Ε.Α  περιβαντολογικό τέλος στις χάρτινες σακούλες, κατεψυγμένες ζύμες, και τόσα άλλα ζητήματα της αγοράς όπως τράπεζες  (έξοδα συναλλαγής ),επιτόκια, Courier, ελαττωματικά προϊόντα μειωμένες ποσότητες, γραμματοσειρά τιμής στις ετικέτες, Ελληνοποίηση προϊόντων,    ( βάφτιση  ).

Βέβαια ορισμένα εξ αυτών δεν ήταν της αρμοδιότητας του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 
Όμως ήταν πολύ θετικός για την συνάντηση και συνεργασία με έναν στόχο η καταπολέμηση της ακρίβειας. 
Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ένας υπουργός καλεί σε συνεργασία μας την μεγαλύτερη οργάνωση Καταναλωτών στην Ελλάδα. 
53 χρόνια ιστορίας και προσφοράς για την προστασία των πολιτών Καταναλωτών. 
Μπράβο σας Υπουργέ Ανάπτυξης και Επενδύσεων  κύριε Κώστα Σκρέκα. 
Ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο όλοι μαζί Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οργανώσεις Καταναλωτών και κοινωνία των πολιτών. 
Εχθρός όλων μας είναι η ακρίβεια παντού και όχι οι κυβερνήσεις. 
Ας κάνουμε πράξη την μάχη κατά της ακρίβειας παντού της αισχροκέρδειας και κερδοσκοπίας. 
Οι πολίτες καταναλωτές απαιτούμε καθαρές τιμές καθαρά προϊόντα. 
Το μποϊκοτάζ κατά των εταιρειών Unilever, Ρrocter and Gample, Johnson and Johnson, Palmolive and Golgaite συνεχίζετε έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και βλέπουμε εάν οι εταιρείες αυτές δεν ρίξουν τις τιμές των προϊόντων τους. 

Εμείς ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας είμαστε στην μάχη μέχρι να το καταλάβει η αγορά. 

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies