Μεσσηνίας

Θρήνος στην Μεσσηνη από το ατύχημα στο συνεργείο αυτοκινήτων

Θρήνος στην πόλη της Μεσσήνης για τον πρόωρο θάνατο του  μηχανικού αυτοκινήτων που καταπλακώθηκε σήμερα το πρωί από αυτοκίνητο που επισκεύαζε στο συνεργείο αυτοκινήτων του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία της πόλης.

Ο εκλιπών ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που πρόσφερε μόνο αγάπη σε όσους συναναστρέφοντο μαζί του. Το φιλότιμο και η καλοσύνη του ήταν πασίγνωστα. Οι γνώσεις του στο αντικείμενο της εργασίας του ήταν πολύ μεγάλες και ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει πελάτες και φίλους.

Το τραγικό ατύχημα συνέβη όταν μάλλον από βλάβη χάθηκε η στήριξη του οχήματος που επισκεύαζε ο εκλιπών με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει. Παρέμεινε καταπλακωμένος πάνω από μισή ώρα μέχρι να φτάσει κατάλληλο μηχάνημα -κλαρκ- για να μετακινήσει το όχημα και να καταστεί δυνατή η απελευθέρωση του σώματος του.

Ο εκλιπών ήταν ζωντανός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθνεοφόρο που έσπευσε, αλλά δυστυχώς, παρά τη μάχη που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, τελικά έχασε τη μάχη με τον θάνατο…

Σχετικές αναρτήσεις

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-3ης ΕΟ

admin2020

«Έκδοση απόφασης απαγόρευσης σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, κατά την αντιπυρική περίοδο 2024»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies