Μεσσηνίας

Θρησκευτική και κοσμική μουσική από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 και ώρα 20.00, στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το σύνολο παλαιάς μουσικής “Coloratura” συναντιέται με το φωνητικό σύνολο “Μελίφωνο” σε μια ιδιαίτερη, πρωτότυπη και διασκεδαστική παράσταση!

Θρησκευτική και κοσμική μουσική από την εποχή του ύστερου μεσαίωνα και της αναγέννησης θα γεμίσει το φιλόξενο Μέγαρο Χορού, σε μία ακόμα εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας!

Η παράσταση έχει σκοπό να αναδείξει μουσική που γράφτηκε μέχρι και 800 χρόνια πριν από τις μέρες μας. Θρησκευτικοί ύμνοι συναντιούνται με τραγούδια της ταβέρνας, ερωτική ποίηση παρέα με την σατιρική, κατανυκτική μουσική δίπλα από ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μελωδίες, και μαζί με όλα αυτά και η δική μας προσωπική πινελιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ.

Συμμετέχουν: Σύνολο Παλαιάς Μουσικής “Coloratura”, Γιώργος Παυλάκος – φλάουτα με ράμφος, Γιώργος Κλάδης – κρουστά, Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου – κρουστά, Μιχάλης Καραγιάννης – κιθάρα, Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνο», Παλαιολόγου Κατερίνα, Βασιλειάδη Βίκη,Κοτσιμπού Γεωργία, Δημητρακοπούλου Ευτυχία, Κορμά Κωνσταντίνα, Μιχαήλ Μάρτζυ, Αράπη Φωτεινή, Αλευρά Άννα-Μαρία, Λούρα Ελένη, Δαμήλου Σταυρούλα, Κατσουλέα Σοφία, Γρηγοροπούλου Νίκη, Κατσαμπάνη Φωτεινή, Τσόμπου Γεωργία, Δικαίου Τώνια, Αγγελέτου Λένα, Σταματελοπούλου Κατεριλένα, Μπαξέ Άννα.

Έκτακτη συμμετοχή: Καναβός Μιχάλης, Τζουμάκης Παναγιώτης, Ζαρρέας Δημήτρης, Δίσκος Γιάννης, Κατσάς Χάρης.

Διδασκαλία – Διεύθυνση: Αθανασία Κυριακίδου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Παυλάκος.

Σχετικές αναρτήσεις

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies