Μεσσηνίας

Θ. Βασιλόπουλος: «Περισσότερες από 40 εκδηλώσεις σε δύο μήνες»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του προγράμματος για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 και το 1ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της περιόδου και τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης, τονίζοντας πως με αρκετές αλλαγές αλλά κυρίως τη θέληση των ανθρώπων της Κ.Ε. Φάρις, υπήρξε η κατάρτιση ενός πλούσιου σε εκδηλώσεις πολιτιστικού προγράμματος, για την πόλη και τα χωριά του Δήμου. Ένα πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σκοπό έχει την κάλυψη πολιτιστικών αναγκών ντόπιων και επισκεπτών καθώς και τη στήριξη του καλλιτεχνικού χώρου και των επαγγελματιών που συνδέονται μ’ αυτόν.

«Η Καλαμάτα είναι πόλη του πολιτισμού και όσο περνούν τα χρόνια θα φροντίσουμε αυτό να ενισχυθεί στο μέγιστο. Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της πόλης μας παραμένει ποιοτικό αλλά από φέτος γίνεται πιο πλούσιο από ποτέ, με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις σε δύο μήνες» τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Δημάρχου στο 1ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλαμάτας, καθώς κάθε Τετάρτη τα παιδιά μας στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δραστηριότητες εντελώς δωρεάν, όπως Θέατρο, κουκλοθέατρο, παραμύθια, χορό, τραγούδι κ.λπ. «Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις νέες γενιές της πόλης μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος.

Επίσης ο κ. Βασιλόπουλος εστίασε στην υλοποίηση του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου, την 9η Ανθοκομική και την 9η Άρτος Οίνος Ελαίων που θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Τέλος ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τις οδηγίες που κεντρικά έχουν δοθεί.
https://www.facebook.com/eidisoules/videos/268783304411121/

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies