Uncategorized

Ισχυροί άνεμοι 130 χλμ./ώρα έπληξαν την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία Βίντεο

Ισχυροί άνεμοι έπληξαν την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία στις 29 Νοεμβρίου 2021. Άνεμοι με ταχύτητα έως και 130 χλμ./ώρα καταγράφηκαν καθώς καταιγίδες έπληξαν την Κωνσταντινούπολη.

Τα αεροπλάνα καθηλώθηκαν λόγω της δύναμης του ανέμου, με τους ταξιδιώτες να παραμένουν αποκλεισμένοι.

Αναφέρθηκαν διακοπές ρεύματος καθώς καταστράφηκαν καλώδια ρεύματος. Οι στέγες ξηλώθηκαν από κτίρια και οι ξύλινες κατασκευές γκρεμίστηκαν.

Αυτοκινητιστές και πεζοί χτυπήθηκαν από ιπτάμενα συντρίμμια. Σε άλλα σημεία, οχήματα όπως λκρύς και βάρκες παρασύρθηκαν από τον άνεμο.

Αυτή η καταιγίδα συνεχίζει μια παρατεταμένη περίοδο κακοκαιρίας στην περιοχή της Μεσογείου, με καταιγίδες και πλημμύρες να πλήττουν τη Νότια Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική όλο τον Νοέμβριο. Συνιστάται στους κατοίκους να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους κατά την περίοδο της καταιγίδας, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μία ακόμη ημέρα. Οι αρχές αξιολογούν τις ζημιές που προκλήθηκαν και βοηθούν τους πληγέντες πολίτες.

Σχετικές αναρτήσεις

Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

admin2020

Και όμως κάθε χρόνο και χειρότερα στις τιμές των προϊόντων. ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

admin2020

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies