Μεσσηνίας

«Κάλαντα από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας»

Κάλαντα με μουσική συνοδεία παρουσίασαν, σήμερα 22 Δεκεμβρίου στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Τους συνόδευαν ο Δ/ντης του Ωδείου κ. Στάθης Γυφτάκης και η δασκάλα βιολιού κ. Γεωργία Τσολάκη.
Μετά την παρουσίαση ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μουσικούς καλή πρόοδο, καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει σε όλους υγεία και προκοπή. Στη συνέχεια αφού τους πρόσφερε συμβολικά δώρα, ευχαρίστησε το δ/ντή του ωδείου και την καθηγήτρια μουσικής για την πρωτοβουλία τους. Τέλος απευθυνόμενους στους γονείς που συνόδευαν τους μαθητές, τους συνεχάρη για την επιλογή τους να προσφέρουν μουσική εκπαίδευση στα παιδιά τους, μέσω του δημοτικού ωδείου Καλαμάτας που επί πολλά έτη έχει αναδείξει αρκετά ταλέντα.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies