Μεσσηνίας

Κίνημα για ένα ισχυρό Πάμισο και μία πιο όμορφη Μεσσήνη

Σχετικά με τα διάφορα δημοσιεύματα του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου που κυκλοφόρησαν τελευταία και βλάπτουν την εικόνα της αγαπημένης ομάδας μας, περί δήθεν χαμηλών στόχων για τη νέα Ποδοσφαιρική χρονιά διακηρύττουμε προς όλες τις κατευθύνσεις: Ότι δεν θα επιτρέψουμε το κατρακύλισμα που κάποιοι αδαείς, ως αποδεικνύονται εκ του αποτελέσματος προκάλεσαν και ότι η ομάδα της αγαπημένης μας πόλης, ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης, ιστορική συνέπεια θα έχει μόνον υψηλούς πρωταγωνιστικούς στόχους και ψηλά τον πήχη

Γιατί αυτό απαιτούν οι φίλοι και τα μέλη της ομάδας, δηλαδή μία ισχυρή διοίκηση που θα λειτουργεί ενωτικα, με διαφάνεια κρυστάλλινη καθαρότητα και τον κόσμο γύρω ενωμένο, με πάθος για την ομορφιά και την περηφάνια της Μεσσήνης.
Θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ιστορικά ανήκει, στις μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως της αρμόζει
Σε αυτό το κάλεσμα καλούνται όλοι να συμμετέχουν, ώστε ο στόχος να επιτευχθεί το ταχύτερο δυνατό και όπως αναλογεί στο μέταλλο και τα (100) χρόνια ιστορίας.

Σεβασμό και ενότητα
Όλοι μαζί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι, για έναν πιο ισχυρό Πάμισο και μία πιο όμορφη Μεσσήνη!

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies