Uncategorized

Καβάλα: Αδίστακτος Παιδοκτόνος και φονιάς της συντρόφου του ο κτηνοτρόφος

Στην ορεινή κοινότητα Λεκάνη στον Δήμο Νέστου της Καβάλας, το πρωί της Παρασκευής ένας 56χρονος πυροβόλησε πρώτα το δέκα μηνών παιδί του, μετά τη σύντροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ο 56χρονος φοβήθηκε ότι η γυναίκα θα του πάρει το παιδί και θα φύγει. Σήμερα το πρωί της είπε να πάει με το μωρό στο μαντρί για να δουν τα κατσικάκια. Αν και η γυναίκα πήγε, ωστόσο είχε πει σε μια γειτόνισσα να την καλεί ανά μισή ώρα γιατί φοβόταν για τη ζωή του.

Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί ποτέ και η 30χρονη με καταγωγή από τη Γερμανία έμενε μαζί με το παιδί της στο σπίτι των παππούδων της.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια. Τότε η γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνει τη διπλωματική της και ερωτεύτηκε τον άντρα που έμελλε να την σκοτώσει.

Το καλοκαίρι είχε σημειωθεί ρήξη στη σχέση του ζευγαριού που οδήγησε στον χωρισμό του.

Οι πρώτες εντάσεις έδωσαν τη θέση σε άγριους καυγάδες, με το ζευγάρι να χωρίζει και τους τελευταίους μήνες να παραμένει σε διάσταση.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να ήθελε να φύγει στη Γερμανία μαζί με το παιδί. Προχθές, μάλιστα, βρίσκονταν στο δικαστήριο για την επιμέλεια του βρέφους, όπου παρούσα ήταν και η μητέρα της 30χρονης, που είχε έρθει στην Ελλάδα για αυτόν τον λόγο, και έφυγε χθες για τη Γερμανία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε ότι η άτυχη 31χρονη δεν είχε σκοπό να φύγει μόνιμα για την Γερμανία. «Ήθελε να πάει για μερικές εβδομάδες στην Γερμανία γιατί είχε κάποιες δουλειές να τακτοποιήσει και θα επέστρεφε. Είχε νοικιάσει και σπίτι μάλιστα στο χωριό. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα μόνιμης φυγής της, με το παιδί. Επίσης, ήταν τρομερά ευχαριστημένη με την ζωή στο χωριό, είχε άλλο τρόπο ζωής, φυσιολατρικό».

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμενόταν σε ένα μήνα, με βάση την εφαρμογή του νόμου περί Υποχρεωτικής Συνεπιμέλειας.

Σημειώνεται ότι οι γονείς πριν από περίπου δύο μήνες είχαν βαπτίσει το μωρό τους, τον Στέλιο. Ο 56χρονος αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Νέστου για τη δημοτική ενότητα Ορεινού, Ιωάννης Τερζόπουλος, αναφέρει ότι τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους βρήκε σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πρώτος ξάδελφος του δράστη. Ο 56χρονος φέρεται να σκότωσε με κυνηγετικό όπλο (μονόκαννη καραμπίνα) την 30χρονη και το παιδί τους μπροστά στην καλύβα του στάβλου που είχε, περίπου 1,5 χλμ από το χωριό Λέκανη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ξάδελφος του 56χρονου, ο κτηνοτρόφος αφού δολοφόνησε την πρώην του και το μωρό τους, κάλεσε συγγενή του στο σημείο. Λίγο πριν φτάσει ο συγγενής στο σημείο, ο 56χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: Σκέψεις για το εκσυγχρονισμό του Κληρονομικού μας Δικαίου

admin2020

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου

admin2020

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεσσήνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies