Μεσσηνίας

Καθαρισμοί τάφρων, συντηρήσεις δρόμων ΓΟΕΒ, αντιπυρικές παρεμβάσεις της ΠΕ Μεσσηνίας

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί των αποστραγγιστικών τάφρων του ΓΟΕΒ Παμίσου, με πρόσφατες παρεμβάσεις από τα συνεργεία της ΠΕ Μεσσηνίας στην περιοχή Πιπερίτσας και Μαυροματίου, ενώ ολοκληρώνεται σχεδόν ο καθαρισμός των αναχωμάτων του Παμίσου από τη γέφυρα έως τη θάλασσα και πλησίον του φράγματος στον Άρι.

Επίσης, τα συνεργεία παρεμβαίνουν με εργασίες καθαρισμού των διωρύγων στην περιοχή Άρι και Ασπροπουλιάς, με μηχανικά μέσα και με εργατικό δυναμικό. Παράλληλα, όσον αφορά το οδικό δίκτυο του ΓΟΕΒ έχει πραγματοποιηθεί καθαρισμός της φυτικής γης στην περιοχή του Άρι, της Μικρομάνης και της Σπερχογείας.

Επιπλέον στο δίκτυο του ΓΟΕΒ, ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες η εργολαβία, προϋπολογισμού 50.000 €, με εργασίεςκαθαρισμού στις κύριες αποστραγγιστικές τάφρους.
Όσον αφορά τον καθαρισμό ρεμάτων πραγματοποιήθηκαν εργασίες, με τα συνεργεία της ΠΕ Μεσσηνίας στις Κοινότητες Βασιλικού, Κόκλας και Κοπανακίου, ενώ στα πλαίσια προετοιμασίας για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο υλοποιήθηκεο καθαρισμός αντιπυρικής ζώνης, στην περιοχή Ραμοβούνιπρος Μάλθη, της κοινότητας Βασιλικού.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

admin2020

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies