ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Κακουργηματική δίωξη στον 35χρονο για τη θανατηφόρα ληστεία στο ψιλικατζίδικο της Τούμπας

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος του 35χρονου ο οποίος φέρεται ως συνεργός στη ληστεία μετά φόνου που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες και εναντίον του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού, του 27χρονου Αλβανού, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα ο πρώτος κατηγορείται για συνέργεια στη ληστεία και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Εις βάρος του δεύτερου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 35χρονος Έλληνας φέρεται πως παραδέχτηκε ότι βρέθηκε με τον 27χρονο Αλβανό τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ούτε για τη ληστεία, ούτε για την ανθρωποκτονία. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 4η τακτική ανακρίτρια.

ΠΗΓΗ: grtimes.gr/ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

 

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies