Μεσσηνίας

Καλαμάτα: “Qinling Workshop” από το Shaanxi Technical College of Finance and Economics της Κίνας και το ΙΕΚ Oρίζων

Mετά από συναντήσεις εργασίας που κράτησαν πάνω από έξι μήνες το Shaanxi Technical College of Finance & Economics και το IEK Ορίζων ίδρυσαν από κοινού το «Qinling Workshop», μια πρωτοβουλία που περιλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων κατάρτισης υψηλής ποιότητας, την υποστήριξη εκπαιδευτικών ταξιδιών και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Τα δύο ιδρύματα θα συνεργαστούν για να βελτιώσουν την ποιότητα επαγγελματικής εκπαίδευσης με έμφαση στην καινοτομία και θα συμβάλλουν μακροπρόθεσμα στην αναβάθμιση των τοπικών βιομηχανιών και των επιχειρήσεων .

 

Παράλληλα, οι δύο πλευρές θα εργαστούν από κοινού για την ίδρυση του ελληνικού παραρτήματος του Shaanxi Technical College of Finance & Economics στην Καλαμάτα.


Την περασμένη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 1η διαδικτυακή συνάντηση όλων των μελών της επιτροπής συντονισμού και υλοποίησης. Το «Qinling Workshop» αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τη δημοτικότητα του εκπαιδευτικού τουρισμού της Μεσσηνίας στην Κινεζική αγορά.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies