ΕιδησούλεςΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας με έναν τραυματία

Αιματηρή επίθεση χούλιγκαν που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, έξω από καφετέρια στην Καλαμάτα.

 

Όπως έγινε γνωστό, ομάδα περίπου επτά χούλιγκαν σταμάτησαν έξω από καφετέρια στην οδό Λακωνικής, έξι άτομα και απαίτησαν να τους δώσουν τις εμφανίσεις της ομάδας που φορούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός πως οι τελευταίοι τις έδωσαν, τα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν 31χρονο στο κεφάλι. Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου του έγιναν πάνω από 20 ράμματα.

 

Η Αστυνομία, από τις έρευνες που έκανε, ταυτοποίησε ένα άτομο ηλικίας 22 ετών ως εμπλεκόμενο στην επίθεση τον οποίο και συνέλαβε. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους δράστες.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης με τα Θέματα:

admin2020

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies